Noutăți

CULTURĂ| „Săracu’ Gică” revine pe scena teatrului  gălățean

La cererea publicului și în urma faptului că acesta a avut un mare succes la public, spectacolul „Săracu’ Gică” se va juca din nou în acest weekend, la Teatrul Național de Operă și Operă „Nae Leonard” din Galați, mai exact duminică, 07 aprilie, de la ora 18:30.

Prin intermediul regizorului Cristian Gheorghe,  spectacolul  „Săracu’ Gică” va  îmbrăca atmosfera vibrantă a umorului autentic într-o poveste plină de farmec și surprise. Prin intermediul elementelor scenice dar și prin pasiunea oferită de artiști, spectacolul va duce publicul într-o călătorie inedită prin universul plin de surprize al comediei muzicale.

În cadrul acestui spectacol, cei care vor reda viață personajelor  vor fi actorii: Costel Donose, Mihail Anton, Florentina Andronic, Cristina Bleandură, Alexandru Tatu, Mariana Pisică/Cristina Isabela Ionașcu, Cristina Gheorghe, Andrei Ardeleanu, Paul Nedelcuță, Cristina Boghici și Irina Popa.  Spectacolul va fi susținut și de orchestra de Revistă condusă de Nicolae Mantu, precum și baletul Teatrului coordonat de Florentina Ștefan, care vor complete  tabloul animat și plin de viață al spectacolului.

„Săracu’ Gică” este un adevărat carusel al întâmplărilor de neegalat, în care se îmbină muzica de calitate, dansul și umorul irezistibil.

Sursa foto: Teatrul Național de Operă și Operă „Nae Leonard” din Galați

RTV

https://www.rtvgalatibraila.ro

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button