Noutăți

CULTURĂ|„Primăvara din inima mea”  și  “Bal la Savoy” la Teatrul de Operă din Galați

„Primăvara din inima mea” – Turneul național ar artistului Fuego va ajunge la Galați astăzi. Gazda acestui spectacol va fi Teatrul Național de Operă și Operetă “Nae Leonard” din Galați. Artistul Paul Surugiu va susține un turneu special, cu ocazia împlinirii a 30 de ani de carieră artistică pe scena muzicală românească.

Acesta se va opri prima dată la Teatrul de Operă din Galați, astăzi, 15 martie, la ora 19:00.

Prin intermediul acestui turneu, artistul își propune un muzical care să includă melodii reprezentative din cariera sa, de la piesele cele mai cunoscute care s-au bucurat de un succes enorm de-a lungul timpului,  la cele mai puțin cunoscute. Așa cum publicul s-a obișnuit, nu vor lipsi nici premierele special pregătite pentru acest turneu.  

Astfel, concertul va fi marcat de confesiuni din partea artistului, momente de recitare și interpretare emoțională, alături de colegii și instrumentiști săi, constituind astfel o poveste despre devotamentul și pasiunea unui artist dedicat să ofere bucurie publicului și să lase o amprentă în industria muzicală.

“Primăvara din inima mea» este cu mult cântec, cu bucuria celor 30 de ani de carieră, cu un strop de autentic, cu puterea mesajelor mele și cu multă veselie la pachet cu emoție! Asta pregătesc în turneul meu național din martie, unde am surprize și unde vă aștept cu drag, alături de echipa mea! Am pregătit momente aparte, piese mai noi sau mai vechi, ne și emoționăm, dar și dansăm împreună, totul in aproape două ore de show așa cum v-am obișnuit de 17 ani de când fac turnee naționale anual!”,a declarat artistul.

“Bal la Savoy” este un alt spectacol ce va avea loc tot la Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” din Galați.  Spectacolul ce va avea loc duminică, 17 martie, de la ora 18:30, va readuce atmosfera și farmecul anilor ’30, evocând exuberanța petrecerilor din înalta societate din sudul Franței. Este caracterizat de umorul subtil și de calitate, îmbinat cu pagini muzicale fermecătoare, reflectând atmosfera vibrantă a perioadei. Personajele amuzante, comicul de situație și elementele neprevăzute completează această lucrare, care cu siguranță o să cucerească publicul.

Din distribuția acestuia vor face parte Valentin Vasopol, Lorena Puican (debut), Valeria Drăguș, Adrian Mărginean, Adina Gurenciuc, Lăcrămioara Crihană, Mihail Anton, Tudorel State, Ovidiu Ghioc, Gheorghe Racoviță, Marian Neculcea (debut), Geanina Savin, Valentin Călin, George Apostolache, sub bagheta maestrului Eugen Dan Drăgoi.

Surse foto: Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” din Galați, Art by Fuego.ro

RTV

https://www.rtvgalatibraila.ro

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button