NoutățiVREME

METEO| Date despre vreme pentru perioada următoare

Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în următoarele săptămâni. După zilele  în care s-au înregistrat temperaturi mai scăzute, apar noi informații de la meteorologi.

Sfârșitul lunii martie va  înregistra temperaturi neobișnuite, acestea fiind mult mai ridicate decât ar fi normal pentru acest interval. Temperaturile ridicate se vor înregistra mai ales în zonele vestice, nord-vestice și nord-estice ale țării.  În ceea ce privește regimul pluviometric, acesta va fi ușor excedentar, local, în zonele sudice și sud-estice, iar în rest va fi în general deficitar, mai ales în zona de nord-est a teritoriului.

Începutul lui aprilie va aduce temperaturi ridicate în toată țara, însă cu o abatere pozitivă în zonele estice și sud-estice ale țării. Cantitatea de precipitații va fi excedentară în zona vestică, nord-vestică și centrală, dar mai ales în zona Munților Apuseni și în nordul Carpaților Orientali. În restul zonelor, temperaturile vor fi apropiate de cele normale.  

A doua săptămână a lunii aprilie continuă cu valori mai mari de temperatură decât cele specifice acestei perioade în toate zonele țării, iar regimul pluviometric va avea o tendință ușor excedentară în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele de munte.

Nici în a treia săptămână a lunii aprilie nu se vor schimba lucrurile prea mult, deoarece temperaturile ridicate se vor menține și în această perioadă în toate zonele țării, iar cantitatea de precipitații va fi cea normală pentru acest interval.

Sursa foto: Edifica.ro

RTV

https://www.rtvgalatibraila.ro

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button