EditorialNoutăți

România moare de bunăvoie

EDITORIAL Aurel STANCU, 24 mai 2023

“Și întâia ființă asemenea leului, și a doua ființă asemenea vițelului, și a treia ființă având fața ca de om, și a patra ființă asemenea vulturului sburător. Și cele patru ființe, având fiecare din ele câte șase aripi, sunt pline de ochi de jur împrejur și de dinăuntru și răpaus nu mai au zi și noapte”, Apocalipsul lui Ioan, 4: 7-8.

Acest pasaj din Biblie ne vorbește despre un moment când peste munți și văi, peste animale, păduri, și ape, și oameni, au apărut din văzduh patru tipuri de creaturi care s-au destrămat și a căzut cenușa pe pământ. Cu consecințe teribile.

Ce legătură are acest pasaj din Apocalipsă cu lumea noastră de azi? Are, pentru că țara e GATA! România nu mai este a românilor. Se votează de câteva săptămâni ,în draci, de către Parlamentul României această stare. Cei pe care i-am ales să ne reprezinte ne vând bucată cu bucată, centimetru cu centimetru de respirație, fără rușine, fără regret, fără conștiință, fără suflet.

Astazi, s-a votat o lege prin care ultimele 240 de întreprinderi de stat, esențiale pentru orice economie,  urmează să fie scoase la vânzare cu o destinație precisă celor din vest. Astfel, pentru Hidroelectrica și Nuclearelectrica, o firmă de stat din Franța este interesata, pentru Romsilva, o firmă din Austria este interesată, pentru Portul din Constanța e interesată o firmă din Olanda, și așa mai departe.

Odată la câteva sute de ani, pe un parcurs care durează de mii de ani, Occidentul cotropește România și se salvează pe sine. Înșfacă cu lăcomie, fără compasiune, cu dispreț, gratis, tot ce avem pentru ei. Vestul nu-și poate închipui să-și petreacă viața în căutarea hranei și îmbrăcămintei cu gândul că abandonează luxul, desfrâul, orgia sexuală și puterea. Nu. Despre lucrarea lui Dumnezeu, nicio vorbă. Ei ne iau nouă, de-a dreptul, pământul, apele, subsolul, cerul, întreprinderile, mințile orbitoare, până și pe noi zălog , ca să le fie lor bine. Noi cu munca gratuită, cu sufletul înstrăinat, ei vin doar să adune holdele la seceriș. În Biblie holde înseamnă oameni.

Așadar, Hidoelectrica, Nuclearelectrica, Salrom, Romsilva, CEC-ul, Portul Constanța, până la 240 de întreprinderi cu un impact de siguranță naționala, au fost donate de gașca ticăloasă PSD, PNL, UDMR, minorități către marile întreprinderi de stat din Europa. Franța, Olanda, Cehia, Italia, Germania și cine o mai dori! La fel s-a procedat și cu Legea familiei prin care copiii noștrii vor merge tribut către vest, cum mergeau odată către Înalta Poartă. O altă operațiune despre care nu știm nimic se numește “ROVINIETA”. Prin PNRR, mult promisul sac cu bani, de fapt unul otrăvit, cum îl atingem, cum murim, se pregătește temeinic marea falimentare a României. USR și acest inconștient domn Ghinea a negociat doar în defavoarea țării. Șmecheria e foarte simplă, dar mortală. Pe principiul “poluatorul plăteste” împotriva căruia toate țările  au negociat dur cu Comisia Europeană ca să-și țină economia națională funcțională, reprezentanții noștrii au predat țara la cheie. România s-a angajat să mărească prețurile la roviniete atât de mult încât numai autoturismele Euro 6 să mai poată circula pe străzi și șosele. Asta este egal cu falimentul transportului, creșterea tututor taxelor din sectoarele economiei. Practic, se falimentează doar mediul de afaceri românesc. Multinaționalele și bogații nu vor avea nicio problemă.

Oameni buni, reușiți să auziți? Reușiți să pricepeți? Această  monstruoasă coaliție, PSD, PNL, minorități, ne termină complet. În numele binelui, în numele prosperității fluturându-ni-se iluzoriu un sac de bani, ni se implementează un program care ne duce la groapă. Învățământul zob. Prim-ministrul recunoaște că nu are soluții. Cultura praf și pulbere. Economia înstrăinată complet. Mediul de afaceri autohton, în pragul falimentului.  Proprietatea națională dată Occidentului. Noi rămânem goi. Probabil ne vor da ei frunzele să ne acoperim ce nici măcar nu o să mai avem.

Crima asta înfiorătoare asupra poporului român pare că nu îi deranjează pe români. Ei tac și așteaptă o minune. Nu știu de unde așteptarea asta sinucigașă pentru că pe Dumnezeu l-am abandonat de mult. LUI nu-i plac leneșii în gândire și în lucruri, mincinoșii și vânzătorii pentru o bezea de zahăr, lașii și delatorii de principii, de bunuri, de viiitor. Românul doarme cu mațul și mintea îmbuibate de nepăsare și se abandonează întunericului la modul irațional. În curând, nici loc pentru mormânt românesc nu vom mai primi. Ridicați-vă  măcar ochii din pământ, morților! Poate așa, să ne ajute Dumnezeu să ne salvăm din volbura asta diabolicească!

Țara noastră moare de bunăvoie!

Sursa foto: iuliacimpoieru.ro

RTV

https://www.rtvgalatibraila.ro

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button