EditorialNoutăți

Școala, instrumentul crimei perfecte

EDITORIAL Aurel STANCU, 13 iunie 2023

Pariez pe ce vreți, cum vreți, că mulți dintre cetățeni habar nu au nici azi ce se întâmplă. Cum a ajuns omenirea atât de imbecilă?, se întreabă ziariștiii de pe toate continentele. Și nu numai ei, ci toți cei care și-au păstrat mintea și rațiunea întregi și nu s-au lepădat de Dumnezeu. Care a fost unealta colosală a răului cu care într-un timp scurt s-a anihilat omenirea? Ce unealtă a avut atâta putere să transforme lumea într-o masă amorfă și idioată încât să fie dezumanizată atât de ușor?

Mai întâi, vorbind despre instrumentele răului, dau un exemplu înfiorător care se continuă și în clipa când citiți editorialul. Mă refer la uriașa înșelăciune și crimă în același timp, asupra umanității: boala COVID. La acest moment s-a recunoscut oficial că boala coronavirusului  a fost  proiectată într-un laborator de la Universitatea Chapel Hill din Carolina de Nord. Nu a fost nimic natural ci o lucrare de laborator inventată  în ani de zile și eliberată intenționat în 2016. Ea a fost pregătită încă din anii 2002-2003, iar pentru public s-a obținut brevetul în 2007, când a treia oară s-a reușit mituirea Organizației Registrul de Brevede din SUA. În 2014 deja se vorbea în termeni apocaliptici despre ceea ce nu exista încă. În primă fază au deturnat zece miliarde de dolari pe căi nelegale spre o gaură neagră. În 2005, Bruxelles-ul clasifica această boală ca o platformă de bioterorism! Vă imaginați o asemenea monstruozitate de știre și nimeni nu reacționează? Nimeni nu a luat-o în serios?

Același lucru s-a întâmplat în 1965 când s-a recunoscut că se lucrează la un proiect climatologic și că există deja un război climatologic. S-a tratat cu indiferență,  și azi lumea se miră de cutremure, tornade, ploi, secetă, temperaturi  letale, rece sau cald, când aceste fenomene, în mod ușor demonstrabil, nu sunt naturale, ci sunt provocate, controlate, manipulate. În ceea ce se numește războiul climatologic, formele sale lovesc și România din plin după cum vor mușchii celor care ne-au ocupat.

Așadar, avem două evenimente criminale îndreptate asupra omenirii despre care am fost avertizați și care au fost tratate la nivel global, superficial, chiar cu caterincă. Când aceste atacuri au devenit evidente, ființa umană a căscat în masă gura la niște oameni, cel mult mediocri, care le turna gogoși otrăvite pe gât. Poporul nostru, o masă amorfă, s-a uitat la niște creaturi precum Iohannis, Cîțu, Tătaru, Streinu Cercel, Rafila, Gheorghiță, Mahler, la medici corupți, la presa platită, ca la niște idoli. Am acceptat botnița inutilă, suprimarea tuturor drepturilor civile, o moarte nedemnă cu trupuri neînsuflețite în saci de plastic la doi metri sub pământ. Acum, tribunalele din toată lumea condamnă epidemia de covid!  Chiar zilele acestea, în Belgia s-a dat o despăgubire  de peste 150.000 de euro pentru  vaccinul care a determinat reacții devastatoare în trup. E stupefiant să și pui întrebări. De ce oameniii au devenit atât de lași, de leneși în gândire și reacții, acceptând să li se ia viața fără luptă? Răspunsul este dramatic. Pentru că instrumentul prin care,  într-un timp scurt omul a căzut mai jos decât sălbăticiunile și animalele domestice, a fost și este școala. Aceasta este mijlocul unei crime perfecte împotriva umanității. Cum?

Nu e așa că nu ați realizat dimensiunile și miza excepțională  a grevei profesorilor? Jean Jack Rousseau spunea: “Ne naștem animale dar devenim oameni prin educație”. Școala de azi a fost demolată în mod intenționat în ultimii treizeci  de ani pe tot cuprinsul planetei și anihilată în dispozitivele sale importante. Au transformat-o într-o fabrică de construit idioți, analfabeți funcționali, caractere mici fără sentimente! În treizeci  de ani omenirea a ajuns sub pragul de subcultură, sub capacitatea sa de subzistență  fizică și mentală. Un exemplu e mai mult decât grăitor. Memoria unui om născut în 1950 este dublă decât a unuia născut în 2000. Fără educație omul s-a transformat într-o fiară. I-au dat sex, mâncare, comoditate și apoi l-au manipulat ca pe un animal.

Greva profesorilor spartă de niște lideri fricoși, unii cumpărați și incompetenți, nu a fost doar despre bani. Sumele invocate cu toată importanța lor nu a reprezentat esența problemei. Rezistența profesorilor a fost organizată pentru salvarea  școlii românești. Una mutată din calitatea de mare doamnă în aia de târâtură. Nu vă speriați de cuvintele acestea, față de realitate sunt blânde. Ați văzut atitudinea președintelui: excursii în Germania, concediu la Neptun! Dar guvernul? Cearta pe ciolan, pe putere, pe fonduri europene! Cum se numește un popor care încă votează cu ambele mâini politicieni fără orizont de țară, fără cultură, care trădează cu maximă ușurință toate valorile, bunurile și zidurile de apărare ale acestui popor ? Prin școala de azi, programul de lepădare de Dumnezeu e apoape săvârșit. Urmează proiectul doi, lepădarea de suflet. Și acesta merge bine. Nu vă fie frică, vine ultimul proiect, sclavia în fața stăpânului robot. Quo vadis umanitate!

Sursa foto: hotnews.ro

RTV

https://www.rtvgalatibraila.ro

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button