Noutăți

Teatrul Dramatic din Galați readuce pe scenă spectacolul „Tomodachi”

Spectacolul „Tomodachi” va fi readus pe scena Teatrului Dramatic „Fani Tardini” din Galați, duminică, 15 octombrie, de la ora 18:00. Spectacolul va borda teme actuale despre bullying, relația cu tehnologia și dezvoltarea identității personale.  

Scris și regizat de Alexandru Horghidan, absolvent UNATC, transcende granițele teatrului tradițional pentru a crea o experiență de neuitat, menită să fascineze, să educe și să inspire. Efectele speciale, mixul dintre digital și real, personajele virtuale transformă fiecare moment într-o oportunitate de a experimenta o gamă largă de emoții, într-un mediu interactiv și captivant. 

Din distribuție vor face parte talentații absolvenți ai Facultății de Arte – Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, coordonați în acest proiect de Conf. Dr. Victor Mihăilescu: Andrei Ardeleanu, Ionuț Strat, Mihaela Godorozea, Bianca Totolici, Denisa Onisie, Laurențiu Bobeică, Alexandru Bențea, Theo Crețu, Mihai Păun.

Echipa artistică va fi completată de Vanesa Becca care semnează scenografia, Alin Ilie: muzica, Mirel Hagiu: Sound Design și Video Mapping, iar grafica este semnată de Gabriel Costache.

Producția integrează tehnologia digitală și o varietate de teme profund relevante, de la inteligență artificială la relațiile interpersonale, oferă nu doar divertisment de înaltă calitate, ci și un prilej de învățare și dezbatere pe  teme actuale, creând universul perfect pentru dezbatere și explorare.

Spectacolul este recomandat tuturor vârstelor.

Tomodachi” este gândit să ofere pentru fiecare membru al familiei, indiferent de vârstă, o experiență teatrală unică. Copiii se vor bucura de acțiunea electrizantă și de posibilitatea de a interacționa cu spectacolul, în timp ce adulții vor aprecia profunzimea și complexitatea temelor abordate.

Sursa foto: Fanitardini.ro

RTV

https://www.rtvgalatibraila.ro

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button