NoutățiVREME

METEO| Se schimbă vremea în următoarea perioadă

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, vremea se va schimba brusc în zilele următoare. Vor avea loc intensificări puternice ale vântului, în unele zone ninsori, chiar și viscol.

În acest sens, meteorologii au emis două coduri de vreme severă până duminică.

Un cod galben va fi valabil în intervalul 22 decembrie, ora 12:00 – 24 decembrie, ora 10:00. Vor avea loc intensificări ale vântului în toate zonele din țară, iar în zonele de munte, vântul va sufla mai puternic, cu viteze de 90-100 km/h. În zona Transilvaniei, în zona de sud a Olteniei, a Munteniei și local în Dobrogea, vântul va atinge viteze de 65-70 km/h.

În zonele de munte, va ninge viscolit, local moderat cantitativ în Carpații Occidentali și în vestul Carpaților Meridionali. Vor exista ninsori slabe viscolite și în zona Moldovei, Crișanei și Banatului.

Codul portocaliu  va fi valabil de vineri, 22 decembrie, ora 18:00, până duminică, 24 decembrie, ora 10:00. Și în acest interval este anunțat viscol în zonele de munte, mai ales în zona înaltă. În zonele înalte de munte se vor înregistra viteze ale vântului ce vor depăși 110-120 km/h, iar vizibilitatea va fi extrem de redusă.

Sursa foto: Libertatea.ro

RTV

https://www.rtvgalatibraila.ro

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button