NoutățiVREME

Prognoza meteo pentru luna august

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, prima săptămână a lunii august va debuta cu temperaturi ușor scăzute față de cele normale acestei perioade. Temperaturile vor fi în scădere în zona de vest, nord-vest și zona centrală a țării. În restul regiunilor, termometrele vor indica temperaturi normale datei din calendar. Cantitatea de precipitații va fi excedentară în cele mai multe regiuni din țară, dar mai accentuată în zonele intracarpatice.

Cea de-a doua săptămână va continua cu temperaturi mai scăzute în zonele vestice și centrale, iar în restul regiunilor vor fi apropiate de cele normale. Cantitățile de precipitații vor fi cele normale pentru această perioadă la nivelul întregii țări.

Săptămâna 14-21 august va înregistra creșteri de temperatură, astfel că temperatura aerului va înregistra valori mai mari în comparație cu cele normale pentru această perioadă.

Ultima săptămână din luna august va aduce temperaturi normale acestei perioade în cele mai multe zone din țară, cu temperaturi mai ridicate în zonele sudice. Cantitatea de precipitații va fi apropiată de cea normală acestei perioade pentru toate zonele din țară.

Sursa foto: stiriagricole.ro

RTV

https://www.rtvgalatibraila.ro

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button